loader image

saradnici

Pozivamo Vas da budete deo našeg tima!

U Team building Areni organizujemo inovativne team building aktivnosti prilagođene potrebama naših klijenata.

Team building aktivnosti i edukativni programi, koji nudimo, zasnivaju se na zabavi i međusobnoj saradnji učesnika. Otvaramo vrata pozitivnim i kreativnim promenama u svakoj organizaciji.

S obzirom na to da naša kompanija raste sve više iz dana u dan, stalno smo u potrazi za novim članovima našeg tima. Za proteklih 17 godina sarađivali smo sa preko 300 klijenata na 50 različitih lokacija. Organizovali smo i po 5 team building-a u jednom danu, jer veliki izazovi su ono što nas motiviše da budemo bolji. Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje. Naša kompanija postala je partner mnogim agencijama – organizatorima događaja kao i smeštajnim objektima sa kojima uspešno sarađujemo. 90% instruktora čine ljudi iz Arene, koji se stalno usavršavaju kako bi sve bilo izvedeno na najbolji mogući način.

 

Team building Areni su potrebni:

  • Smeštajni objekti koji žele da upotpune svoju ponudu team building događajima koje bi organizovali u saradnji sa nama.

Smatramo da biste ponudu Vašeg smeštajnog objekta mogli da obogatite team building aktivnostima koje bi se izvodile u njemu ili u mestu u kojem se objekat  nalazi. U Vašim konferencijskim salama možemo organizovati različite programe za manje grupe (10+), ali i za grupe do kapaciteta Vaših sala. Takođe, moguće je organizovati outdoor programe u okolini ili u mestu u kojem se objekat nalazi.

  • Kompanije koje u svojoj ponudi imaju aktivnosti koje bismo mogli da uvrstimo u team building program.

Team building Arena stalno povećava svoju ponudu novim raznovrsnim programima. Bilo da je reč o nekoj adrenalinskoj aktivnosti ili su u pitanju podsticaj kreativnosti ili neka edukacija, pošaljite nam svoju ponudu, a mi ćemo je vrlo rado uvrstiti u svoj program ukoliko je to moguće.

 

Ukoliko želite da ostvarimo međusobnu saradnju, pošaljite nam svoju ponudu na mejl. Mi ćemo je razmotriti i kontaktirati Vas.

Mejl na koji možete slati svoje podatke: sandrap@arenano1.co.rs

Arena team building

Kontakt

info@arenano1.co.rs

Slavica Bjelić

+381 63 11 11 373

Miloš Macura

+381 69 1234 234

Aleksandar Banjanac

+381 69 123 04 55

 

Lokacija

Nehruova 51b, Blok 44, Beograd

radno vreme

pon-pet: 09:00 - 17:00

društvene mreže